Κεντρική Basket League Άρης “Να αποδείξουμε ποιοι είμαστε”

“Να αποδείξουμε ποιοι είμαστε”

waters aris trikala

waters-aris-trikala

Άρης και Κολοσσός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αλεξάνδρειο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Ντομινίκ Ουότερς ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων τόνισε, πως αυτή είναι η τελευτάια τους ευκαιρία για να αποδείξουν ποιοι είναι και τι αξίζουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας!

Ήταν άλλη μια μακρά εβδομάδα προετοιμασίας, αν και ο κόουτς μας έδωσε λίγο παραπάνω χρόνο ξεκούρασης από ότι συνήθως. Κανονικά θα έπρεπε να είμαστε ξεκούραστοι, αλλά ήταν μια μεγάλη σεζόν με πολλά ταξίδια και παιχνίδια κάτι που ήταν λογικό να προκαλέσουν σωματική κούραση. Όμως, πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το τι θα έχει γίνει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν θα μετράει. Αυτό που θα μετρήσει, είναι να κερδίσεις την ομάδα που θα βρεις στον δρόμο σου στα πλέι οφ.

Πρέπει να αποδείξεις ποιος είσαι και να βγάλεις στο παρκέ όλα όσα δούλεψες στο προηγούμενο διάστημα. Οι δυνατές ομάδες κάνουν καλές εμφανίσεις. Σχεδόν όλες οι ομάδες βελτιώθηκαν μέσα στην σεζόν, οπότε και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο κόουτς έχει βάλει πολλά νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό στους αντιπάλους μας. Δουλεύουμε πραγματικά σκληρά και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις.

Αυτή την εβδομάδα παίζουμε κόντρα στον Κολοσσό, μια ομάδα οικεία σε εμένα και στον Jamelle (Hagins), γιατί ήμασταν και οι δύο πέρυσι στην Ρόδο. Ο Κολοσσός μετράει πέντε σερί νίκες επί του Άρη τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα στην περσινή στο Αλεξάνδρειο ήμουν και εγώ εδώ… Φέτος, μας κέρδισε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να παίξουμε καλά. Είναι ισορροπημένη ομάδα, έχει καλό προπονητή και πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλά για να κερδίσουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε καινούργια αυτοκίνητα. Είναι πολύ ωραίο το νέο μου αυτοκίνητο και η βελτίωση σε σχέση με εκείνο που είχα είναι τεράστια! Ο Άρης συνεχίζει να κάνει ανοδικά βήματα, βήματα προόδου όπως οφείλουν να κάνουν όλα τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Για τις ομάδες που είναι ψηλά, ακόμα και κάθε μικρό κομμάτι είναι σημαντικό.

Ότι αφορά τους παίκτες και το τι τους κάνει να νιώθουν άνετα και χαρούμενοι έχει την σημασία του. Μπορεί να μένουν περίπου δύο μήνες για να τελειώσει η σεζόν, όμως, οι άνθρωποι της ομάδας φροντίζουν να κάνουν ακόμη πιο ευχάριστο το διάστημα που θα είμαστε εδώ. Και τους ευχαριστούμε πραγματικά για αυτό. Είναι ωραίο το συναίσθημα όταν σου προσφέρεται κάτι καινούργιο. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που βρίσκομαι στον Άρης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…