Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μπορούμε να κερδίσουμε ξανά”

“Μπορούμε να κερδίσουμε ξανά”

CgvtZbkUUAAE2GO

paok-aek-katsivelis-hatcher

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (27/4) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, με τον Ουίλ Χάτσερ να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει ξανά με το διπλό από την Αθήνα.

“Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να κερδίσουμε και σίγουρα μπορούμε να το πετύχουμε ξανά. Αντιμετωπίσαμε ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά τα καταφέραμε, άρα μπορούμε και πάλι, ακόμη κι αν είναι πιο δύσκολο αυτή την φορά. Έτσι όπως είναι αυτές οι σειρές, υπάρχουν ορισμένα απλά πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε σωστά, όπως το ριμπάουντ, το να εκτελέσουμε σωστά. Νομίζω ότι και στις δύο ομάδες γνωρίζουμε καλά πως αυτός που θα χάσει θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι και ο νικητής θα συνεχίσει ως το τέλος”, τόνισε αρχικά ο Χάτσερ και αναφέρθηκε στο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας:

Στο προηγούμενο παιχνίδι βάλαμε λίγη πίεση παραπάνω στους εαυτούς μας. Τώρα ξεκινάμε από το μηδέν, θα υπάρχει πίεση, αλλά και στις δύο ομάδες γιατί μόνο με νίκη συνεχίζουν. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βάλουμε όση πίεση χρειάζεται για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Αναφερόμενος στο πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα, ο Χάτσερ είπε: “Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστά ότι και στο πρώτο παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας του αγώνα. Νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν τα πήγαμε καλά στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εάν πετυχαίνεις κάτω από 60 πόντους. Θέλουμε να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση, να έχουμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ και φυσικά να είμαστε καλοί στην άμυνα, όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…