Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μόνο να κερδίσουμε πράγματα έχουμε”

“Μόνο να κερδίσουμε πράγματα έχουμε”

larentzakis kolossos

larentzakis-kolossos

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ με αφορμή τα παιχνίδια του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο γκαρντ των “θαλασσί” ξεκαθάρισε πως ο Κολοσσός μόνο να κερδίσει πράγματα έχει από τα παιχνίδια με το “τριφύλλι”.

Αναλυτικά:
“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ύστερα από λίγο καιρό μιλάμε ξανά και ελπίζω να είστε όλοι καλά. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι στα φετινά playoffs της Α1.

Γενικά, ήταν άλλη μία καλή χρονιά για εμάς, αφού με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, καταφέραμε να τερματίσουμε σε μία καλή θέση στη βαθμολογία.

Λόγω της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε μερικές ημέρες παραπάνω και να ετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν, με στόχο να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Ευτυχώς, προβλήματα τραυματισμών δεν έχουμε και έτσι θα είμαστε όλοι μαζί.

Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι πολύ κοντά, αλλά είμαστε φουλ προσηλωμένοι στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Με ομάδες τέτοιου επιπέδου, όπως είπα και πριν, μόνο να κερδίσουμε πράγματα έχουμε, ενώ είμαστε όλοι έτοιμοι να τα χαρούμε.

Με σοβαρότητα και συγκέντρωση, λοιπόν, θα πάμε στο ΟΑΚΑ για το πρώτο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Μετά, ακολουθεί η αναμέτρηση στη Ρόδο, όπου περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί να χαρούμε ακόμα ένα δυνατό εντός έδρας παιχνίδι.

Εάν δεν τα ξαναπούμε εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!

Γιαννούλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…