Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

katsivelis-carter-eurokliniki-athensΑντιπροσωπεία των αθλητών της ΑΕΚ και δη οι Δημήτρης Κατσίβελης, Μαρκ Κάρτερ και Γιώργος Τσαλμπούρης επισκέφθηκαν την Ευρωκλινική Αθηνών, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

“Η Ευρωκλινική Αθηνών αποτελεί Χορηγό – Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή της ΑΕΚ Β.C.

Στο πλαίσιο αυτό κι η επίσκεψη αντιπροσωπείας των αθλητών της “Βασίλισσας” στην Ευρωκλινική Παίδων. Πιο συγκεκριμένα, το “παρών” έδωσαν σήμερα (26/04) στο κτήριο της οδού Λεμεσού 39, οι Δημήτρης Κατσίβελης και Μαρκ Κάρτερ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις εξαιρετικές υπηρεσίες, που προσφέρει το προσωπικό της Ευρωκλινικής. Οι δύο αθλητές μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Μαζί τους κι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, μέλος και της ομάδας Νέων της ΑΕΚ. Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της, το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία κι αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 260.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, με την υποστήριξη τμημάτων κι εξειδικευμένων κέντρων, όπως ενδεικτικά είναι το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.α. Τέλος, έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της”.

katsivelis-carter-tsalmpouris-eurokliniki-athens

katsivelis-carter-eurokliniki-athens1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Basket League: Αφιέρωμα στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΣΑΚΕ, καθώς η διογανώτρια αρχή της Α1 μπά…