Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μεγάλος προπονητής ο Ίβκοβιτς”

“Μεγάλος προπονητής ο Ίβκοβιτς”

sasa djordjevic dusan ivkovic

sasa-djordjevic-dusan-ivkovic

Το εγκώμιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς έπλεξε στις δηλώσεις του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, χαρακτήρισε μεγάλο προπονητή τον Ίβκοβιτς και πρόσθεσε ότι όλοι στην ομάδα σκέφτονται αυτόν τον αγώνα.

Αναλυτικά:
“Αν και έχουμε ήδη προκριθεί στα playoffs, θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές. Έχουν ποιότητα και γεμάτο ρόστερ, ενώ προπονούνται από τον μεγάλο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Έχουμε κάνει ένα εξαιρετικό comeback με οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία μας παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Αναντολού Εφές. Θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τα playoffs την Πέμπτη το βράδυ”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Βινς Χάντερ, ο οποίος δήλωσε: “Οι προπονητές μας, μας έχουν ήδη πει πως οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλοί, με γεμάτο ρόστερ και ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε πως υποχρέωσή μας είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε άλλη μία νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να επικεντρωνόμαστε σε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…