Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο – Σύλλογος Βετεράνων για καλό σκοπό

Λαύριο – Σύλλογος Βετεράνων για καλό σκοπό

lavrio

lavrioΑγώνας μεταξύ του Λαυρίου και μελών του Συλλόγου Βετεράνων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου. Τα έσοδα θα δοθούν προς ενίσχυση του ιδρύματος “ΕΛΠΙΔΑ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας της ΚΑΕ Λαυρίου και του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, στον οποίο συμμετέχουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες της χώρας μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι τη Δευτέρα 11 Απριλίου & ώρα 7 μ.μ. στο Κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου.

Η συνδιοργάνωση αυτή ανήκει στην  ΚΑΕ Λαυρίου, το Σύλλογο Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και το MEDITERRANEAN COLLEGE και έχει ως στόχο την ενίσχυση της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών  ‘”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ'”, όπου και θα διατεθούν όλα τα έσοδα της οργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση αυτή θα αγωνιστούν ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών, Γιάννης Ιωαννίδης έχει στη διάθεση του παλαίμαχους παίκτες του Μπάσκετ:  Πρέλεβιτς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Σιγάλας, Μπουντούρης, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Ρεντζιάς εναντίον των Γιαννακόπουλου, Σακελλαρίου, Μπάρλου, Περράκη, Μarko Keselj, Demarius Bolds, Ousman Krubally, Brandon Young, Jamal Nixon, Gilvydas Biruta της ΚΑΕ Λαυρίου με προπονητή τον Χρήστο Σερέλη.

Μεγάλος νικητής αναμένεται να είναι η αλληλεγγύη, η ζωή και η ελπίδα!Ο σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”, εδώ και 25 χρόνια, προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθεια του σε παιδιά με καρκίνο στη χώρα μας, παρέχοντας τα μέσα για τη θεραπεία τους, φιλοξενώντας τους γονείς και τα παιδιά από την επαρχία που νοσηλεύονται και δίνοντας πίσω το χαμόγελο σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες! Με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών η “ΕΛΠΙΔΑ” επιδιώκει να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών στη χώρα μας, ώστε όσοι χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών να βρίσκουν μόσχευμα εύκολα κι ανέξοδα.

Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ με αυτή την πρωτοβουλία, δείχνει, για ακόμη μία φορά, έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ανάγκη του να συνεισφέρει στις προσπάθειες ενός Συλλόγου που είναι αδιάκοπα στο πλευρό των άρρωστων παιδιών από το 1990! Αν, λοιπόν, θέλετε να προσφέρετε και να γίνετε μέλος αυτού του “αγώνα” για ζωή, η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ με χαρά προσκαλεί εσάς, τους φίλους και τις οικογένειες σας στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός!

Στον αγώνα δε θα υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να προσφέρει το ποσό που επιθυμεί για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια στον “κουμπαρά” αλληλεγγύης που θα υπάρχει στην είσοδο του γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…