Κεντρική Basket League Άρης “Λάθος που πήγα στον ΠΑΟΚ”

“Λάθος που πήγα στον ΠΑΟΚ”

liadelis aris

liadelis-aris

Για όλους και για όλα μίλησε ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Ο παλαίμαχος αθλητής του Άρη, φιλοξενήθηκε στον YellowRadio 92,8 FM και στην εκπομπή YellowNews και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Σχολίασε την πορεία του στον Άρη, ενώ χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δε θα ξεχάσει ποτέ το Κύπελλο Κόρατς και κλείνοντας μίλησε και για το παρόν του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Γιατί απομακρύνθηκε από το μπάσκετ: “Δεν έτυχε να συνεργαστώ με κανέναν. Επίσης, έβλεπα πως υπήρχε θέμα με το Ελληνικό μπάσκετ και προτίμησα να απέχω. Όταν σταμάτησα ήταν άσχημα τα πράγματα για το μπάσκετ και δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Από τη Θεσσαλονίκη έφυγα γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι στην Αθήνα”.

Για τον Άρη: “Δεν παρακολουθώ πολύ μπάσκετ γιατί στεναχωριέμαι. Το μπάσκετ ήταν η ζωή μου. Βλέπω μόνο την Εθνική, αλλά και πάλι στεναχωριέμαι. Μου λείπει πολύ και ο Άρης, γιατί ήταν η ομάδα που μεγάλωσα. Ήταν ένα λάθος που πήγα στον ΠΑΟΚ. Το έκανα, όμως, μόνο και μόνο για να είμαι στη Θεσσαλονίκη. Λάθος επιλογή και μετά από χρόνια κρινόμαστε. Με αγκάλιασε ο ΠΑΟΚ, αλλά αποδείχθηκε πως μπορούσα να το αποφύγω”.

Για το αν είχε ξανά πρόταση από τον Άρη: “Δεν μου ξανά έγινε πρόταση από τον Άρη”.

Για την καριέρα του: “Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου γι αυτά που έζησα μέσα από τους τραυματισμούς μου. Κατάφερα να τους ξεπεράσω και να παίζω”.

Για τους τίτλους με τον Άρη: “Μέσα μου θα μείνει χαραγμένο το κύπελλο Κόρατς στη Τουρκία. Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Υπήρχαν κι άλλοι τίτλοι στην καριέρα μου, αλλά οι τίτλοι με τον Άρη και ειδικά στην Προύσα δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι πως ενώ χάσαμε στο πρώτο ματς δείξαμε ομάδα και γυρίσαμε το παιχνίδι για να κατακτήσουμε το τίτλο. Φυσικά, δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και ειδικά στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο”.

Για τον Λάσκαρη: “Έχω ακούσει πως είναι ένας επενδυτής που θέλει να κάνει μεγάλη την ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να κάνει ξανά τον Άρη μεγάλο. Είναι σοβαρός άνθρωπος και μπορεί να τα καταφέρει”.

Για το μουσείο του Άρη: “Έχω δώσει φανέλα και παπούτσια. Θέλω να το επισκεφθώ και θα το κάνω το καλοκαίρι μαζί με τον γιό μου”.

Για τον κόσμο: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον κόσμο του Άρη. Εμένα με έφερε ο κόσμος στον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…