Κεντρική Basket League Άρης “Κλειδί τα τρίποντα”

“Κλειδί τα τρίποντα”

dimitri priftis aris pagkos

dimitri-priftis-aris-pagkos

Ο Άρης ήταν ανώτερος στο Ρέθυμνο αλλά χρειάστηκε ένα καθοριστικό σερί στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ώστε να καταφέρει να δραπετεύσει με το “διπλό”. Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα μακρινά σούτ και συνεχάρη τους γηπεδούχους:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εδραίωση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα από την πλευρά τους και τους αξίζει για την προσπάθεια τους όλη την χρονιά. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Το Ρέθυμνο στο γήπεδο του παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι μία κάθετη ομάδα. Πάει την μπάλα πολύ δυνατά στο καλάθι και είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς απέναντι τους.

Πιστεύω το “κλειδί” ήταν τα μακρινά σουτ και νομίζω ότι στο τέλος και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Συγχαρητήρια και στο Ρέθυμνο για το παιχνίδι του και καλή συνέχεια”.

Ο Θοδωρής Ζάρας, από την πλευρά του, δήλωσε: “Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο ειδικά μέσα στην έδρα του παίζει πολύ γρήγορο και ελεύθερο μπάσκετ. Νομίζω πως παρασυρθήκαμε στον ρυθμό του. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος παίξαμε συγκεντρωμένα στην άμυνα και στις τελευταίες στιγμές ήμασταν εύστοχοι και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…