Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Και του χρόνου καλύτεροι”

“Και του χρόνου καλύτεροι”

paok gevma geuma

paok-gevma-geuma

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε χθες (27/04) από την ΑΕΚ και ολοκλήρωσε πρόωρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν. Παρά την πικρία για τον αποκλεισμό από την συνέχεια των πλέι οφ, οι “ασπρόμαυροι”, μετά από προτροπή του κ. Μάνου Μαλέλη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Karaburno“, δεξιώθηκαν στο μαγαζί του χορηγού τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του γεύματος υπήρξαν και ομιλίες, με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, να τονίζει πως: “Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και σίγουρα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει. Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ“.

Βέβαια υπήρξαν και απουσίες, όπως αυτες των: Βασιλειάδη (βρίσκεται στην Ισπανία), Ντούβνιακ (έμεινε στην Αθήνα λόγω του αντιτόπινγκ κοντρόλ), Σχορτσανίτη. Ο τελευταίος έχει πρόβλημα στο μάτι, ωστόσο το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο στις τάξεις της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…