Κεντρική NBA Καλώς τα παιδιά, τα 4-0!

Καλώς τα παιδιά, τα 4-0!

aldridge leonard mills spurs

aldridge-leonard-mills-spursΟι Σπερς, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη, επικράτησαν 116-95 των Γκρίζλις στο Μέμφις, έκαναν το 4-0 στη σειρά και πανηγύρισαν την πρόκριση στη δεύτερη φάση των πλέι οφ.

Ο Καουάι Λέοναρντ ηγήθηκε των σκόρερ από την πλευρά των “σπιρουνιών”, σημειώνοντας 21 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες του, δε, αποτέλεσαν οι Τόνι Πάρκερ (16 πόντοι) και ΛαΜάρκους Όλντριντζ (15 πόντοι).

Ο Λανς Στίβενσον, στον αντίποδα, σκόραρε 26 πόντους, εντούτοις, δεν κατάφερε να αποτρέψει την τέταρτη συνεχή ήττα για τις “αρκούδες”, που στερήθηκαν τις υπηρεσίες των Μαρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλεϊ (σ.σ.: αμφότεροι είναι τραυματίες).

Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (45-47, 24′). Στην επανάληψη και δη στην τρίτη περίοδο, όμως, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν άρδην, καθότι η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς πραγματοποίησε επιμέρους σκορ 37-21 κι απέκτησε διαφορά 18 πόντων (66-84, 36′).

Οι Τεξανοί, διατηρώντας το υπέρ τους προβάδισμα έως το φινάλε, πήραν τη νίκη και πλέον αναμένουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς, 3-1).

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, τέλος, συμπεριλαμβάνεται η 18λεπτη διακοπή στις αρχές της δεύτερης περιόδου, ένεκα της πτώσης της τάσης στο “FedExForum”, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…