Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήταν περίεργο παιχνίδι”

“Ήταν περίεργο παιχνίδι”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOKΕκνευρισμένος από τα όσα ακούστηκαν όλη την διάρκεια της εβδομάδας σχετικά με την σχέση του με τον γιό του και το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε ‘περίεργο’ το παιχνίδι και καταφέρθηκε κατά πάντων για την παραφιλολογία σχετικά με την παραμονή του Κόροιβου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με δυνατή περιφέρεια. Έπρεπε να παίξουμε με δύναμη στο καλάθι και το κάναμε. Παρότι είπαμε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, εμείς το κάναμε. Ίσως έφταιγε το ότι δεν είχε μπει ο Ντέιβις στο παιχνίδι. Οι παίκτες όμως βρήκαν τους τρόπους να επιτεθούν, μιας και δεν ήταν μόνο αμυντικό το πρόβλημα και βρήκαμε λύσεις. Φτάσαμε αρκετά εύκολα στη νίκη. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο”.

Για τα συναισθήματά του: “Κάθε γονιός θέλει το παιδί του να πηγαίνει καλά. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της καριέρας μου. Όπως πολλά πράγματα λέγονται τα οποία δεν γίνονται και στιγματίζονται οικογένειες και άνθρωποι. Site του ΠΑΟΚ έγραφε τι θα κάνει η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι και ότι ευνοήθηκε… Σπιλώνουν τον ΠΑΟΚ και οικογένειες και κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί. Όσο μικρός και αν είναι αυτός που γράφει…”.

Για τη βελτίωση του ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ: “Όλα παίζουν ρόλο. Ο Κλάντον μας βοηθά πάρα πολύ. Ακόμη και οι υπόλοιποι παίκτες συνειδητοποίησαν ότι αν δεν παίξουμε άμυνα και δευτερεύουσα άμυνα, μπορούμε να κρατήσουμε πολύ χαμηλά στο σκορ”.

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή: “Ό,τι γίνει θα το ανακοινώσει η διοίκηση”.

Για τον χρόνο που απομένει για τα πλέι οφ: “Παίζει ρόλο. Μία διακοπή μπορεί να σου κάνει καλό μπορεί και όχι. Αν έχεις τραυματίες μπορεί να σε βοηθήσει, όμως αν είσαι καλά προετοιμασμένος σε βγάζουν εκτός ρυθμό”.

Για το αν ένιωσε μόνος σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν: “Όχι, προς Θεού. Είναι όμως ορισμένοι θεσμοί, είναι εναντίον και των δύο ομάδων, του αθλήματος κτλ. Από ποιον να προστατευτείς; Εγώ σας είπα τι διάβασα σε site του ΠΑΟΚ. Τι άλλο να σας πω… Δεν το διάβασα εγώ. Μου το μετέφεραν ακριβώς στο τηλέφωνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …