Κεντρική Διεθνή Υπεύθυνος της καταστροφής ο Ίβκοβιτς

Υπεύθυνος της καταστροφής ο Ίβκοβιτς

ivkovic

ivkovic

Η Εφές Αναντολού αποτέλεσε μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τις δύο δυσάρεστες εκπλήξεις της Ευρωλιγκάς. Οι Ισραηλινοί αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο, ενώ οι Τούρκοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση στο Top 16, όπου δεν κατάφεραν να περάσουν στα πλέι οφ από έναν όμιλο, ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται και τρομερά δύσκολος.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς διαθέτει πολύ ποιοτικό και ακριβό ρόστερ, ωστόσο δεν παίζει καθόλου καλό μπάσκετ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πρόωρα από την Ευρωλίγκα, παρά το γεγόνος πως στόχευε στο Φάιναρ φορ του Βερολίνου στην αρχή της σεζόν.

Οι γείτονες θεωρούν ως κύριο υπεύθυνο της φετινής ευρωπαϊκής “καταστροφής” τον “Ντούντα” και όχι τους παίκτες ή τη διοίκηση της ομάδας. Υπάρχουν φήμες, μάλιστα, οι οποίες θέλουν τον Ίβκοβιτς να αποχωρεί σίγουρα από τον πάγκο της Εφές το καλοκαίρι.

Εάν χάσει και το πρωτάθλημα στην Τουρκία, τότε είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν. Μέχρι τώρα, πάντως, η Εφές τα πηγαίνει πολύ καλά, όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…