Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η ΑΕΚ δεν αλλάζει στάση”

“Η ΑΕΚ δεν αλλάζει στάση”

nikolaou-aekΠολύ συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το ζήτημα στο ποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την νέα αγωνιστική σεζόν. Ο διευθυντής επικοινωνίας της “Ένωσης”, Γιώργος Νικολάου, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 και επισήμανε πως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν  πάρει τις αποφάσεις τους όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: “Δεν ξέρουμε τι θα βγει. Καλό θα είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται σε κάθε κίνηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, να ανακοινώνει πράγματα. Η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Η ΑΕΚ πήρε μια απόφαση, η οποία νομίζουμε ότι είναι σύννομη της παρακαταθήκης της ιστορίας του συλλόγου. Οι ποινές είναι ακόμα ενδεχόμενες. Να τις δούμε πρώτα και μετά βλέπουμε.

Για την στάση της “Ένωσης”: “Η ΑΕΚ είναι σταθερή στο να παίξει στην διοργάνωση που επέλεξε. Αυτό δεν αλλάζει. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε ενέργεια της ΕΟΚ να βγάζουμε ανακοινώσεις. Επιλέξαμε το Eurocup, όπως και πολλές άλλες ομάδες της Ευρώπης. Όλα τα άλλα θα τα δούμε, αν υπάρχει εξέλιξη. Την στιγμή αυτή δεν υπάρχει εξέλιξη. Όλα ακόμα είναι… χαρτιά και συναντήσεις. Η ΑΕΚ παραμένει σταθερή στην διοργάνωση που επέλεξε. Ο κύριος Αγγελόπουλος έκρινε ότι είναι συμφέρουσα η απόφαση αυτή.”

Για τις επικείμενες κινήσεις σε περίπτωση επιβολής κυρώσεων: “Τότε η ΑΕΚ ίσως να τοποθετηθεί. Δεν επανεξετάζουμε τίποτα. Η στάση της ΑΕΚ είναι σταθερή ως προς την επιλογή της. Αν υπάρξει ποινή, ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια αντίδραση από εμάς. Την στιγμή αυτή που μιλάμε, η ΑΕΚ είναι σταθερή στην άποψη της. Είναι ελεύθερη εν καιρώ δημοκρατίας να παίξει εκεί που επέλεξε. Εκεί που είναι καλύτερα για το συμφέρον της και για τα εκατομμύρια οπαδούς της. Αν και εφόσον υπάρξει κάποια ποινή, θα δούμε ποια θα είναι η δική μας αντίδραση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μέικον: «Πιστεύω ότι θα έχω αρκετές προτάσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή «pick n roll» της Cosmote Tv ήταν ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος μεταξύ…