Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Για μένα δεν ήταν”

“Για μένα δεν ήταν”

zontos

zontos

Το “τρένο” του Χαρίλαου Τρικούπη στη Γ’ Εθνική μπορεί να βγήκε από τις γραμμές του για λίγο και να έχασε τον προορισμό του. Κατάφερε όμως να βρει τον μηχανοδηγό του, στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού Παναγιώτη Ζωντού, ο οποίος μίλησε στο eΒasket.gr για το προσωπικό του στοίχημα και επίτευγμα με την ομάδα του Μεσολογγίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Η ομάδα όταν ήρθα ήταν κακοστημένη, δεν υπήρχαν ρόλοι, ούτε ομαδικό πλάνο, ούτε αγωνιστική ταυτότητα. Όταν ήρθα περίμενα την διακοπή των Χριστουγέννων να φτιάξω την ομάδα για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Κανείς δεν πίστευε πως η ομάδα θα τα καταφέρει, εγώ όμως πίστευα στην ομάδα, στην ατομική ικανότητα των παιδιών μου και μέσα από την δουλειά, ήρθαν οι νίκες. Όσοι ήταν απέξω από την ομάδα τον θεωρούσαν υπέρβαση για εμάς. Ίσως να ήταν. Για εμένα προσωπικά δεν ήταν υπέρβαση. Πίστευα πως μπορούμε και το αποδείξαμε.

Μεγάλο πλήγμα είχαμε με τους τραυματισμούς παικτών, όπως του Σταμούλη και του Μουράτογλου. Τελικά τα καταφέραμε και μέσα από συζητήσεις και με τη χρησιμοποίηση 15 χρονών παικτών, καταφέραμε να βγάλουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων, να γίνουμε οικογένεια και να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

Στόχος μας στα επόμενα δύο παιχνίδια είναι να πάρουμε δύο νίκες, να πάμε στα μπαράζ και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πάντα υπάρχουν οι επιλαχούσες ομάδες που μπορούν να πάρουν την θέση κάποιας άλλης ομάδας.

Όσον αφορά εμένα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση για την παραμονή μου η όχι. Όπως όλα δείχνουν θα παραμείνω στην ομάδα ασχέτως αν είναι στη Γ’ ή στη Β’ εθνική. Θα πάμε να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Έχω την εμπειρία να βοηθήσω μια επαρχιακή ομάδα, καθώς τα έξοδα είναι πολύ περισσότερα και σε όποια ομάδα και αν πάω πάντα προετοιμάζω το σύνολό μου για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…