Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Έτοιμοι να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της FIBA” (pic)

“Έτοιμοι να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της FIBA” (pic)

Η ξεφτίλα του αιώνα - Γιώργος Κογκαλίδης

Η ΕΟΚ απάντησε στην επιστολή της FIBA, τονίζοντας πως “δεν υποστηρίζει τις παράνομες δεσμευτικές πρακτικές της ECA, ούτε επιτρέπει σε κάποιο σωματείο να συνάψει οποιαδήποτε μορφή συμφωνία με την ΕCA“. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμη να εφαρμόσει τις αποφάσεις της FIBA.

Αναλυτικά η επιστολή:
“Αγαπητέ Κύριε Νόβακ,
Σε απάντηση της επιστολής σας με ημερομηνία 15 Απριλίου 2016, είμαι σε θέση να σας ενημερώσω ότι η Ομοσπονδία μας δεν υποστηρίζει με κανέναν τρόπο τις παράνομες δεσμευτικές πρακτικές της ECA ή επιτρέπει σε κάποιο Σωματείο να συνάψει οποιασδήποτε μορφής συμφωνία με την ECA, που να συνδέεται με τέτοιες πρακτικές.

Σεβόμαστε πάντα το Καταστατικό, κανόνες, κανονισμούς και σχετικές αποφάσεις της FIBA και είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια σε όλα τα επίπεδα για να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις αυτές. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε σθεναρά το δικαίωμα να συμμετέχουμε σε όλες τις διοργανώσεις εθνικών ομάδων που οργανώνει η FIBAEurope και η ίδια η FIBA.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας για να γίνει επίσημη επικύρωση αυτής μας της θέσης, η οποία θα σας διαβιβαστεί αμέσως”.

eok

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Κόροιβος: Ανακοίνωσε τον Ετζιάκα [pic]

Ο Κόροιβος απέκτησε τον 26χρονο φόργουορντ, Παναγιώτη-Φίρμαν Ετζιάκα. The post Κόροιβος-Α…