Κεντρική NBA Ετοιμάζονται οι “σκούπες” (vid)

Ετοιμάζονται οι “σκούπες” (vid)

spurs cavaliers

spurs-cavaliers

Οι Σπερς χρειάστηκαν δύο εξαιρετικές περιόδους προκειμένου να επιβληθούν των Γκρίζλις με 96-87 και να φθάσουν μια νίκη μακριά από την “σκούπα” και την πρόκριση στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας. Τα “σπιρούνια” έτρεξαν συνολικό επιμέρους 52-34 στην πρώτη και την τελευταία περίοδο, εξασφαλίζοντας το τρίτο θετικό αποτέλεσμα στα πλέι οφ.

Ο Καουάι Λέοναρντ (32π.-7ρ.-4κλ.-5κοψ.) ήταν το “Α” και το “Ω” και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας συμπαραστάτη τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ (16π.-10ρ.). Από τις “αρκούδες” ξεχώρισαν οι Ζακ Ράντολφ (20π.-11ρ.) και Ματ Μπαρνς (17π.-11ρ.).

Οι Σέλτικς και οι Χοκς προσέφεραν ακόμα ένα εξαιρετικό ντέρμπι με τους γηπεδούχους να επικρατούν (111-103) και να μειώνουν τη σειρά σε 2-1.

Ο Αϊζέα Τόμας (42π. με 5/12 τρ.) ήταν για ακόμα μια φορά ασταμάτητος και ηγήθηκε της νίκης, με τους Έβαν Τέρνερ (17π.-7ασ.-5κλ.) και Αμίρ Τζόνσον (15π.-7ρ.) να τον πλαισιώνουν. Εκ των “γερακιών“, διακριθέντες ήταν οι Τζεφ Τιγκ (23π.-5ασ.), Κεντ Μπέιζμορ (20π.-8ρ.) και Ντένις Σρέντερ (20π.).

Οι Καβαλίερς έπαιξαν όσο χρειάστηκε προκειμένου να επιβληθούν των Πίστονς με 101-91 και να πάρουν την τρίτη νίκη τους στη σειρά. Oι “Big Three” του Κλίβελαντ δείχνουν πως βρίσκουν ρυθμό στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν, οδηγώντας την ομάδας τους 48 λεπτά μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής.

Ο Κάιρι Έρβιν (26π.-4ασ.) αποτέλεσε το “πρώτο βιολί”, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (20π.-13ρ.-7ασ.) ήταν “πανταχού παρών” και ο Κέβιν Λαβ (20π.-12ρ.) ακολούθησε. Στην αντίπερα όχθη, όλοι οι βασικοί των “πιστονιών” σημείωσαν τουλάχιστον 13 πόντους, προεξάρχοντος του Κεντάβιους ΚάλντουελΠόουπ (18π.) αλλά δεν ήταν αρκετοί για να ανακόψουν την αρμάδα του “Βασιλιά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…