Κεντρική Basket League Άρης “Επιβεβαίωση της δουλειάς μας”

“Επιβεβαίωση της δουλειάς μας”

priftis

priftis

Ο Άρης είχε ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση αλλά αυτό δεν τον… “εμπόδισε” από το να πετύχει μια εμφατική νίκη κόντρα στον Κολοσσό και να κλείσει με θετική νότα την κανονική διάρκεια της Α1.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλο το σταφ για την πολύ καλή συγκομιδή στην κανονική διάρκεια. Είχαμε πολύ καλή αναλογία νικών-ηττών. Σήμερα παρότι ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον παίξαμε καλά, μοιράσαμε τον χρόνο και παίξαμε ομαδικά. Αυτή την στιγμή το μυαλό μας είναι στο πρώτο ματς των πλέι οφ, που ουσιαστικά είναι η επιβεβαίωση των όσων έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για όλη του την διαδρομή φέτος” σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

“Το ρεκόρ επιβεβαιώνει την δουλειά, την προσπάθεια, τον τρόπο που εργαστήκαμε όλη την σεζόν, την προσπάθεια των παικτών, του σταφ. Αλλά η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει, θα έλεγα είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα στο σημείο που βρισκόμαστε. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε κάνει όλη την χρονιά, για αυτό και το σημείο είναι κομβικό.

Η Κηφισιά είναι δύσκολη ομάδα γιατί έχει αθλητικότητα. Έχει γρήγορα πόδια γενικά και στην περιφέρεια και στην γραμμή των ψηλών. Παρουσιάζει διάφορες αμυντικές τακτικές που προβληματίζουν τον αντίπαλο. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολη σειρά”.

Ο Δημήτρης Φλιώνης υποστήριξε: “Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να μην είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς, δεδομένου ότι είχαμε εξασφαλίσει την 3η θέση, όμως, θέλαμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μια νίκη επί μιας καλής ομάδας που τα τελευταία χρόνια μας δυσκολεύει. Τώρα έχουμε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, αντίπαλός μας θα είναι η Κηφισιά. Θα είναι μια δύσκολη σειρά και θα πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι και πολύ συγκεντρωμένοι για να ανταπεξέλθουμε. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…