Κεντρική Διεθνή “Ευχαριστημένοι με τον Χαλβατζάκη”

“Ευχαριστημένοι με τον Χαλβατζάκη”

chalvatzakis aek oaka vraveusi aslanidis palaimachoi

chalvatzakis-aek-oaka-vraveusi-aslanidis-palaimachoi

Στην “Καθημερινή της Κυριακής” μίλησε για πολλά θέματα του μπάσκετ ο Μαρκ Σούντερ. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Basketball Champions League, αναφέρθηκε στην νέα διοργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της, ενώ δε θα μπορουσε να αφήσει ασχολίαστη την ελληνική παρουσία. Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Σούντερ, τόνισε ότι η εμπειρία του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, θα βοηθήσει πάρα πολύ τη νέα διοργάνωση και παράλληλα σχολίασε και την ομιλία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Νικολάου Λάσκαρη, με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά:
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας για τους εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ σε όλη αυτή τη διαδικασία;

Εχουν καταλάβει τέλεια τη σημασία της αναδιάρθρωσης των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων και μας βοηθούν με την αξιόλογη παρουσία τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω τον Γιώργο Χαλβατζάκη στο συμβούλιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η εμπειρία του είναι ένα δυνατό χαρτί για όλο το πρότζεκτ“.

Ο ιδιοκτήτης του Αρη, Νίκος Λάσκαρης, μίλησε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της διοργάνωσης. Οι εντυπώσεις σας;

Η ομιλία του κ. Λάσκαρη ήταν λαμπρή! Οι σκέψεις του είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις αρχές που πρεσβεύει το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πραγματικά θετικό για το μπάσκετ να βλέπουμε ηγέτες να ασπάζονται τη φιλοσοφία μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…