Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έχουμε αρκετά προβλήματα”

“Έχουμε αρκετά προβλήματα”

skourtopoulos1

skourtopoulos1Το Ρέθυμνο δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό από την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε το παιχνίδι μετ α το τέλος του, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει αρκετά προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ρέθυμνο. Τα προβλήματα μας είναι παρά πολλά και όπως είδατε και σήμερα το ρόστερ μας έχει μικρύνει πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τη χαρά να δούμε κάποια από τα μικρά παιδιά να παίζουν απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, σε ένα γήπεδο που θα τους δώσει διάθεση για δουλειά στη συνέχεια.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, όσο μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το κάναμε. Για ένα ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί όμως μετά δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Ελπίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και τους Γιαννόπουλο-Χάροου μαζί μας για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, έτσι νομίζω βοηθάμε και τον Ολυμπιακό καλύτερα. Ο σκοπός μας είναι να επιβραβεύσουμε τα παιδιά για τη συμμετοχή στα πλέι οφς μέσα από δύο καλά παιχνίδια. Το πρώτο στο ΣΕΦ και το δεύτερο στο Ρέθυμνο όπου θα τα δώσουμε όλα για να το χαρεί και ο κόσμος. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλά η ομάδα είναι μεγάλη, οι παίκτες και ο προπονητής πολύ ικανοί και νομίζω πως θα βρουν τη λύση με τη δουλειά που κάνουν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…