Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη”

“Δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη”

elliot williams panathinaikos athens eb15

elliot-williams-panathinaikos-athens-eb15

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς και ο Μαρκέζ Χέινς μίλησαν για την αυριανή (15/4, 21:45) δεύτερη αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια. Αμφότεροι τόνισαν πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα, εάν θέλει να πάρει το διπλό στην “καυτή” Φερνάντο Μπουέσα Αρένα.

“Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δε λειτούργησαν καθόλου καλά στο πρώτο ματς. Σαφώς και η Λαμποράλ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Αγωνίστηκε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από εμάς. Εμείς, όμως, τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Μέσα από την άμυνά μας πρέπει να μην τους αφήσουμε να πιάσουνε ρυθμό. Χθες κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Τόσο στη ρακέτα, όσο και με το ότι τους αφήναμε να μας περνάνε και να φτάνουν μέχρι μέσα στο καλάθι”, δήλωσε ο Έλιοτ Ουίλιαμς.

Όσο για τις απουσίες των Βάσκων τόνισε πως: “Δεν νομίζω ότι οι απουσίες που θα έχει η Λαμποράλ θα μας κάνει το έργο μας πιο.. εύκολο. Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Έπαιξε πολύ σκληρά απέναντί μας και μας κέρδισε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια «μάχη» και να ισοφαρίσουμε τη σειρά”.

Τέλος, ο Μαρκέζ Χέινς είπε: “Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόμασταν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είδαμε το βίντεο στην συνέχεια και κάναμε την αυτοκριτική μας. Δεν είμαστε θυμωμένοι, ο θυμός δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Σίγουρα ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα. Η Λαμποράλ θα βγει έξω και θα κάνει το παιχνίδι της, θα μας επιτεθεί αλλά εμείς πρέπει αυτή την φορά να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Αν έβλεπε κάποιος το τελικό σκορ στο πρώτο ματς, θα έλεγε ότι εντάξει αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Κάποιες λεπτομέρειες όμως μπορούν να αλλάξουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Όλα μπορούν να αλλάξουν και θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε”.

Κλείνοντας, ο Αμερικάνος γκαρντ σημείωσε: “Είχαμε θέμα στο κομμάτι της ενέργειας. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε χωρίς ενέργεια και επιτρέψαμε στη Λαμποράλ να πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Οφείλουμε να βγούμε και να παίξουμε δυνατά από την αρχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…