Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν αξίζω αυτή την αλαζονεία”

“Δεν αξίζω αυτή την αλαζονεία”

Ζντοβτς

jure-zdovcΟ Γιούρι Ζντοβτς εμφανίσθηκε αισθητά εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως δεν αξίζει αυτή την αλαζονεία από κάποιους ανθρώπους. Υπογράμμισε, δε, πως “η ΑΕΚ έχει γίνει, πλέον, επικίνδυνη και κάποιοι δεν χαίρονται γι’ αυτό“.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, ήξερα πού ερχόμουν. Πιστεύω πως κάτι άλλαξε. Ήμουν εδώ πολλά χρόνια πριν. Έκανα λάθος. Αυτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, μου έχουν κάνει έκπληξη. Δεν μπορώ να πολεμήσω απέναντι σε ανθρώπους που είναι ανέγγιχτοι.

Δυστυχώς, η ΑΕΚ έχει γίνει, πλέον, επικίνδυνη και κάποιοι δεν χαίρονται γι’ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη και θα το κάνω και τώρα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά αυτή τη μάχη δεν μπορώ να τη δώσω. Είμαι στο μπάσκετ 35-40 χρόνια και δεν αξίζω αυτή την αλαζονεία από κάποιους ανθρώπους, σαν να μην υπάρχω.

Αν είναι να το παλέψω κι αυτό, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Σαν προπονητής είμαι υπεύθυνος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο” υποστήριξε αναλυτικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …