Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν αλλάζει κάτι για εμάς”

“Δεν αλλάζει κάτι για εμάς”

paok kakaroudis

paok-kakaroudis

Για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Κόροιβο (02/04, 17:00) μίλησε ο Κώστας Κακαρούδης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην έκθεση αθλητισμού Sportexpo. Ο άσσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στόχος όλων είναι η νίκη κόντρα στην ομάδα της Αμαλιάδας και ότι δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι είναι βαθμολογικά σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Παράλληλα, σχολίασε συνολικά την φετινή χρονιά, ενώ κλείνοντας μίλησε για την μεταγαφή του Κιθ Κλάντον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Τα έφερε η μοίρα έτσι, ώστε να είναι κρίσιμο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε καλά, όπως το κάνουμε πάντα. Θέλουμε οπωσδήποτε αύριο το ματς και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα με το Λαύριο στην έδρα μας, κερδίσαμε στα Τρίκαλα και θέλουμε και αύριο να κερδίσουμε, το χρειαζόμαστε.

Η χρονιά ήταν δύσκολη και ιδιαίτερη, λόγω των τραυματισμών που είχαμε. Παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο σε κρίσιμα παιχνίδια, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στους σημαντικούς αγώνες που θα έχουμε για τα πλει οφ. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την 5η θέση στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια της Α1 και μετά να “σπάσουμε” έδρα στα πλέι οφ. Προέχει, όμως, ο αυριανός αγώνας με τον Κόροιβο“.

Για τον νεοαποκτηθέντα Κιθ Κλάντον: “Είναι παίκτης ομάδας, έχει βοηθήσει πολύ και θα συνεχίσει πιστεύω να το κάνει ακόμη περισσότερο. Είναι μπασκετικός, κοιτάει την ομάδα, όχι τον εαυτό του, είναι πολύ καλός χαρακτήρας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…