Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χάσαμε την ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη”

“Χάσαμε την ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη”

paok aek green tepic

paok-aek-green-tepicΟ Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη σημερινή αναμέτρηση, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στα αγωνιστικά προβλήματα των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Πιστεύω πως χάσαμε την ευκαιρία μας για να προκριθούμε στο δεύτερο παιχνίδι. Κάποια πράγματα που δείξαμε πως δεν μπορούμε να χειρισθούμε στη διάρκεια της σεζόν, συνέβησαν, επίσης, κι ήρθαμε με πολλά προβλήματα, χωρίς τρεις βασικούς παίκτες.

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε ομάδες, όπως η ΑΕΚ με τόσες λύσεις. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, ειδικά στην άμυνα, αλλά είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ. Για κάποιους κατανοητούς λόγους και για κάποιους άλλους δεν καταφέραμε να παίξουμε τόσο καλά επιθετικά.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, ειδικά για τον τρόπο που προσπαθήσαμε. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν. Καλή τύχη στην ΑΕΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…