Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αρχηγός ή στρατιώτης;

Αρχηγός ή στρατιώτης;

kostas vasileiadis vasiliadis paok

kostas-vasileiadis-vasiliadis-paok

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε χθες (02/04) του Κόροιβου Αμαλιάδας με 92-78 και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάληψη της 5ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Μπορεί η διαφορά των 14 πόντων να φαντάζει μεγάλη, ωστόσο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλασματική.

Οι φιλοξενούμενοι, μέχρι και 3′ πριν την κόρνα της λήξης, βρίσκονταν σε απόσταση ενός καλαθιού από τον ΠΑΟΚ (76-74) και έδειξαν ικανοί να πάρουν το “διπλό”. Αυτό, όμως, δεν έγινε και ο λόγος έχει… όνομα: Κώστας Βασιλειάδης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε στην 12η νίκη της στην κανονική διάρκεια. Και όταν λέμε εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν αναφερόμαστε μόνο στους 20 πόντους και τα 4/8 τρίποντα που πέτυχε συνολικά, αλλά στην καίρια συμβολή του οποτεδήποτε τον χρειάστηκε η ομάδα.

Ο “Βάσκος”, στο πρώτο ημίχρονο αγωνιζόμενος 14:51 λεπτά, σκόραρε 17 πόντους με 5/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, ενώ μάζεψε 1 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι τον “έκλεισαν” καλύτερα, του έκοψαν τα σουτ (πήρε μόλις 6 προσπάθειες στα επιπλέον 15:02 που αγωνίστηκε), όμως ο “7” των “ασπρόμαυρων” βρήκε… άλλο τρόπο να βοηθήσει.

Μοίρασε άλλες 3 ασίστ στους συμπάικτες του, κέριδσε 2 φάουλ, μάζεψε 2 ριμπάουντ και όταν χρειάστηκε να… “τελειώσει” το παιχνίδι το έκανε με μία από τις γνωστές του τρίποντες βόμβες διαμορφώνοντας το 80-74, 2:53 πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο φύσει και θέσει αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε για άλλη μία φορά “παρών”, ωστόσο απέδειξε ότι εκτός από αρχηγός είναι και στρατιώτης. Έτσι, όπου τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…