Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αποφασίζει ο Κοντονής! (pic)

Αποφασίζει ο Κοντονής! (pic)

kontonis

kontonis

H FIBA έχει τραβήξει το σχοινί σε σχέση με την απόφαση της ΑΕΚ να συμμετάσχει στο Eurocup, αντί για την διοργάνωση του Champions League και η ΕΟΚ ρίχνει το… μπαλάκι στον Σταύρο Κοντονή!

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική ομοσπονδία, έλαβε μία προειδοποιητική επιστολή από την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ και την διαβίβασε στον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος και καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έλαβε από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος FIBA την επιστολή που παραθέτουμε.

Τα δεδομένα που αναφέρονται στην επιστολή, όπως φυσικά και οι πιθανές επιπτώσεις, μεταβιβάστηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, ο οποίος βάσει του αρ. 26 παρ. 6 του ν. 2725/1999 έχει την αρμοδιότητα μέσω των θεσμοθετημένων υπηρεσιών και κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων για το άθλημα Εθνικών ομοσπονδιών, να χορηγεί άδειες συμμετοχής ελληνικών συλλόγων σε διεθνείς διοργανώσεις. Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις με δεδομένες τις θέσεις της ΕΟΚ και τις σχέσεις της με τους θεσμούς του Παγκόσμιου Αθλητικού Κινήματος και τη ΔΟΕ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …