Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Άντε και του χρόνου

Άντε και του χρόνου

kontonis spanoulis

kontonis-spanoulis

Τιμήσαμε το έθιμο. Πρωταπριλιά κι η παράδοση (από τον καιρό των εφημερίδων) θέλει να γράφεις ένα ψέμα, για το καλό της ημέρας. Το δικό μας αφορούσε στην “απόφαση Κοντονή” να γίνουν οι τελικοί κεκλεισμένων των θυρών. Καμία τέτοια απόφαση δεν υπάρχει κι ελπίζουμε να μην βγει… προφητικό το ψέμα μας.

Ούτε συνάντηση υπήρξε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, ούτε τέθηκε ποτέ ζήτημα να γίνουν οι τελικοί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων. Για όσους το πίστεψαν, αλλά και γι’ αυτούς που κατάλαβαν από την αρχή ότι πρόκειται για ψέμα “χρόνια πολλά” και καλό μήνα.

Ανεξάρτητα από την ημέρα, όμως, για να “μιλήσουμε” σοβαρά, καλό είναι να καταλάβει καθένας από μας τις ευθύνες που έχει απέναντι στο άθλημα, πως στο χέρι όλων μας είναι να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, να μην είμαστε μέρος του προβλήματος, αλλά μέρος της λύσης. Και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σκεφτεί να κλείσει τις εξέδρες.

Αντίθετα, στοιχείο πολιτισμού (στο 2016 είμαστε) είναι να μπορέσουν κάποτε να συνυπάρξουν στις εξέδρες του ίδιου γηπέδου, οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι δεν θα πάνε ως στρατός στη μάχη, αλλά για να στηρίξουν τον αγαπημένο τους σύλλογο, θα προσφέρουν το αλατοπίπερο των αγώνων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…