Κεντρική Διεθνή “Άλωσε” το Μόναχο

“Άλωσε” το Μόναχο

nikos zisis

nikos zisisΗ Μπάμπεργκ, έπειτα από μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αναμέτρηση, η οποία κρίθηκε στην παράταση, πανηγύρισε το “διπλό” (90-97, 83-83 κ.α.) στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, έτσι, “κλείδωσε” επί της ουσίας την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Ζήσης, δε, πραγματοποίησε πληθωρική εμφάνιση. Ο διεθνής κόμπο γκαρντ σκόραρε 16 πόντους, “μάζεψε” 8 ριμπάουντ και “μοίρασε” 4 ασίστ.

Ο Μπράντλεϊ Ουαναμέικερ, στο μεταξύ, αποτέλεσε το “Α” και το “Ω” στον παραγωγικό τομέα, σημειώνοντας 29 πόντους. Ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς, στον αντίποδα, πέτυχε 16 πόντους, ωστόσο, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Βαυαρούς.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (41-41, 20′). Στην επανάληψη και δη στην τρίτη περίοδο, όμως, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 27-13 και προηγήθηκαν 68-54 (30′).

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ωστόσο, έκανε την αντεπίθεσή της στην τελευταία “πράξη” του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι “έτρεξαν” σερί 29-15, ισοφάρισαν σε 83-83 (40′), οδήγησαν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο και πήραν τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…