Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αυτή είναι η συμφωνία με Ουίλιαμς

Αυτή είναι η συμφωνία με Ουίλιαμς

eliot williams pao lokomotiv

eliot williams pao-lokomotiv

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο παίκτη του “τριφυλλιού”, πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόθεση της “πράσινης” διοίκησης είναι φυσικά να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένοι, πάντως, να τον δέσουν στην Ελλάδα μέχρι το 2017, γι’ αυτό και κατέθεσαν μία εξαιρετική οικονομική πρόταση, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από τον Έλιοτ Ουίλιαμς.

Αρχικά, η πλευρά του παίχτη ζήτησε 2 εκατομμύρια τον χρόνο, με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει 1,5 εκατομμύριο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν κάπου στη μέση, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Μπορεί ο Έλιοτ Ουίλιαμς να είναι ικανοποιημένος από την πρόταση του “τριφυλλιού”, μπορεί να του αρέσει η ζωή στην Αθήνα και το κλίμα στην ομάδα, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά”.

Κι αυτό είναι το γεγονός πως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η προοπτική του NBA. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να υπάρξει όρος στο νέο συμβόλαιο που να επιτρέπει στον Αμερικανό να φύγει για το NBA, εάν του έρθει πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να ρισκάρει ίσως το βασικότερο κομμάτι του ρόστερ του της νέας χρόνιας, γι’ αυτό και δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία.

Η περίπτωση είναι δύσκολη και μένει να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…