Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ από… πολύ κοντά

ΑΕΚ από… πολύ κοντά

aek-kosmos-oaka

Την ευκαιρία σε έναν τυχερό δίνει η ΚΑΕ ΑΕΚ να δει την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό (09/04, 17:00) από πολύ… κοντά. Συγκεκριμένα, η “Ένωση” κάνει έναν διαγωνισμό, στον οποίο όποιος κερδίσει θα λάβει μία διπλή πρόσκληση για τις baseline court seats.

Αναλυτικά:
“Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή.
Στο πλαίσιο αυτό και η προσθήκη των “baseline court seats” (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, το Σάββατο 09/04/2016 και ώρα 17:00.

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη “baseline court seat”, προκειμένου για την σαββατιάτικη αναμέτρηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη (07/04) και ώρα 12:00.

H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (07/04). Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται.

Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον’.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε τη συγκατάθεσή της η ΑΕΚ για Δέδα και Εθνική

Ο Στέφανος Δέδας είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής στα «παράθυρα». Η ΑΕΚ φαί…