Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

“Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”

sfairopoulos diloseis

sfairopoulos-diloseis

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Γερμανία, εκεί όπου αύριο (10/3) θα αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας λίγο πριν την αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής κατέστησε σαφές πως οι Πειραιώτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Μπάμπεργκ.

“Σίγουρα πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα. Έχει χάσει μόνο δύο ματς φέτος στην έδρα της, από Ρεάλ στο TOP-16 και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη φάση. Είναι μια ομάδα έδρας γενικά ενώ μας νίκησαν και στον πρώτο γύρο, κάτι που μαρτυρά πως έχουν ποιότητα.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι για εμάς που το έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και αυτά που έχουμε κάνει καλά στις προπονήσεις, πρέπει να τα κάνουμε και στον αγώνα. Σίγουρα η περιφερειακή άμυνα είναι πάντα σημαντική και γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ακόμη πιο σημαντική. Κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Πρέπει να παίξουμε με δυναμικό τρόπο, να είμαστε αποφασιστικοί”, ανέφερε αρχικά ο π προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το εάν η νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα θα σημάνει την αντεπίθεση των “ερυθρόλευκων”, ο Σφαιρόπουλος τόνισε ότι “δεν ξέρω αν είναι αντεπίθεση ή δεν είναι. Θέλουμε να παίζουμε καλά, ξέρουμε να παίζουμε καλά και πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε όπως πρέπει και να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…