Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τσάμπα κόπος λεβέντες

Τσάμπα κόπος λεβέντες

ref new1

ref-new1

Την Τρίτη θα γίνουν οι εκλογές στον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας και είναι δεδομένο ότι οι Ομοσπονδιακοί (όχι της ΟΔΚΕ) θα ορμήξουν να πάρουν την πλειοψηφία, επιχειρώντας ένα ισχυρό χτύπημα στον Ηλία Καφφέ, αλλά και σε αυτούς που έχουν σηκώσει κεφάλι, καθώς ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος διακρίνεται για την απείθεια προς τους απεσταλμένους του “μεγάλου“.

Επειδή φοβούνται ότι μπορεί να μην τους βγουν τα κουκιά, επειδή θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα σπάσουν τα μούτρα τους, ενεργοποιούν εφεδρείες. Θα ξεθάψουν όποιον παλαίμαχο υπάρχει, ο οποίος θα εμφανιστεί στη Γενική Συνέλευση, να πληρώσει τη συνδρομή του (φυσικά με χρήματα που θα βγουν από την τσέπη του, από την αγάπη του για τη διαιτησία), προκειμένου να ψηφίσει.

Τσάμπα κόπος λεβέντες. Ο κανονισμός της ΟΔΚΕ είναι σαφής και ξεκάθαρος. Όποιος δεν έχει υπογράψει δήλωση ενέργειας (ή μη ενέργειας) στην αρχή του χρόνου, χάνει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, αλλά ΚΑΙ του εκλέγειν. Άρα μην ταλαιπωρηθείτε, κανείς απ’ όσους δεν έχουν ρόλο και λόγο δεν πρόκειται να εμφανιστεί ως “κομήτης ψηφοφόρος“, ώστε να αλλοιωθεί η πραγματική βούληση των διαιτητών της Λάρισας. Όποια κι αν είναι αυτή…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…