Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τριήμερο αναμνήσεων

Τριήμερο αναμνήσεων

paok european cup eurwpaiko genevi

paok-european-cup-eurwpaiko-genevi

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται μακριά από τις επιτυχίες και τα τρόπαια τα τελευταία χρόνια, ωστόσο τις προηγούμενες δεκαετίες πρωταγωνιστούσε στο ευρωπαϊκό στερέωμα, φτάνοντας μάλιστα δύο φορές στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Ένας από αυτούς, κατακτήθηκε πριν από (σχεδόν) 25 χρόνια. Στις 26 Μαρτίου 1991, ο “Δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε της Σαραγόσα στην Γενεύη με 76-72 και κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό κύπελλο. Έτσι, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την επέτειο αυτήν, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ένα τρίημερο… αναμνήσεων, με διάφορες δράσεις και αφιερώματα, καλώντας και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να βοηθήσει με τις δικές του αναμνήσεις και ενθύμια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Αυτό το Σάββατο, συμπληρώνονται 25 χρόνια από τον τελικό της Γενεύης, από εκείνο το αξέχαστο βράδυ στο Patinoire des Vernets, όταν ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία και μάλιστα με χρυσά γράμματα, κατακτώντας το Κύπελλο Κυπελλούχων της Ευρώπης. Ήταν ο πρώτος Ευρωπαϊκός τίτλος για τον ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία στην αρχή μίας δεκαετίας γεμάτης από σπουδαίες στιγμές, μεγάλες χαρές, αλλά και τεράστιες απογοητεύσεις. Σε κάθε περίπτωση με πολύ έντονα συναισθήματα.

Αυτά τα συναισθήματα θέλουμε να… ξυπνήσουμε το επόμενο τριήμερο, το οποίο θα είναι αφιερωμένο (από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα social media της ομάδας μπάσκετ) στην 25η επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλου Κυπελλούχων. Σε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε και την δική σας συμμετοχή… Μπορείτε να στείλετε τις δικές σας αναμνήσεις (φωτογραφίες, Video και ότι άλλο νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να χρησιμεύσει και θέλει να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους φιλάθλους του ΠΑΟΚ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@paokbc.gr”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …