Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ To ιστορικό “μηδέν” και το ρεκόρ καριέρας

To ιστορικό “μηδέν” και το ρεκόρ καριέρας

papapetrou

papapetrou

Ο Ολυμπιακός κράτησε την Κηφισιά χωρίς πόντο στην 3η περίοδο του μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ σε μία επίδοση που ουδέποτε εμφανίστηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ από την περίοδο 2000-2001 όταν και τα ημίχρονα των αγώνων άρχισαν να χωρίζονται σε δύο δεκάλεπτα.

Το προηγούμενο ρεκόρ –θετικό για τις ομάδες που το σημείωσαν αμυνόμενες, αρνητικό για εκείνες που το πέτυχαν επιτιθέμενες- ήταν εκείνο των δύο πόντων σε ένα δεκάλεπτο…

*Τόσους είχε σημειώσει ο Ηλυσιακός στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της περιόδου 2003-2004 κόντρα στον Άρη. Το σκορ ήταν 88-61 στο τέλος της 3ης περιόδου αλλά ο Ηλυσιακός σημείωσε μόλις δύο πόντους στην τέταρτη για να διαμορφωθεί το 114-63 με τον Άρη να κάνει επιμέρους σκορ 26-2.

*Δύο πόντους είχε και ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελλήνιο της περιόδου 2008-2009 όταν για την 22η και πάλι αγωνιστική έχασε με 66-60. Το σκορ ήταν 32-30 στο τέλος του ημιχρόνου και στο φινάλε της 3ης περιόδου ήταν 53-32 με τον Πανελλήνιο να κάνει επιμέρους 21-2.

*Σε σχέση με τη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ η προηγούμενη καλύτερη αμυντική επίδοση ήταν εκείνη των τεσσάρων πόντων. Τόσους δέχτηκε ο Ολυμπιακός από τον Αρκαδικό στη 2η περίοδο του αγώνα του ΣΕΦ και ο ΠΑΟΚ στην 4η περίοδο του εντός έδρας αγώνα του με τον Κολοσσό H Hotels και στην 1η περίοδο του επίσης εντός έδρας αγώνα του με τα Τρίκαλα BC Aries.

hackett-papapetrou-olympiacos-laboral-kutxa

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν αυτός που ξεχώρισε σήμερα από τον Ολυμπιακό και συνδύασε την πολύ καλή εμφάνιση του με ένα ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 20 πόντους. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 17 πόντων που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό της προπέρσινης σεζόν.

Πηγή: esake.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …