Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να φύγουμε νικητές”

“Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να φύγουμε νικητές”

barlos lavrio

barlos-lavrio

Το Λαύριο υποδέχεται τον Αρκαδικό το απόγευμα του Σαββάτου (12/3, 17:00) και σύμφωνα με όσα έγραψε ο Νίκος Μπάρλος, στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δεν είναι απλά αποφασισμένοι για τη νίκη, αλλά για να πεθάνουν στο γήπεδο, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι ο αγώνας με τον Αρκαδικό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το στόχο που έχουμε θέσει να παραμείνουμε στην Α1. Το ξέραμε και το ξέρουμε πως με νίκη θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή μας, όποτε δεν είμαστε απλά αποφασισμένοι για τη νίκη αλλά για να πεθάνουμε στο γήπεδο! Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε.

Σεβόμαστε πολύ τον Αρκαδικό αλλά θέλουμε τόσο πολύ το ματς που δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη. Είπα και πριν και το επαναλαμβάνω: ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για να φύγουμε νικητές.

Ξέρω ότι και ο κόσμος περιμένει με μεγάλη αγωνία το συγκεκριμένο ματς, οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να έρθει από νωρίς στο γήπεδο και φυσικά να γεμίσει τις εξέδρες και να μας βοηθήσει με τη φωνή και την ψυχή του. Το Λαύριο έχει πετύχει πολλά το διάστημα που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Ομάδα και κόσμος μαζί. Όμως για να έχουν πραγματικό αντίκρισμα όλα αυτά που έχουμε πετύχει πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Και θα την πάρουμε. Όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα πρέπει να είναι στο γήπεδο… Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Τώρα δεν θέλει λόγια αλλά πράξεις“!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …