Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα πάμε ακόμα καλύτερα”

“Θα πάμε ακόμα καλύτερα”

feldein delaney raduljica

feldein-delaney-raduljica

Ο Τζέιμς Φελντέιν ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο μπάσκετ, στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την Καβάλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Πλησιάζουμε πια προς το τέλος της κανονικής περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και του Top16 στην Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει ότι κορυφώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου όπως και το δικό μας. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι απ’ εδώ και πέρα τα λάθη δύσκολα διορθώνονται άρα αυτή η κατάσταση ανεβάζει την ένταση τη δική μας τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και των προπονήσεων.

Προερχόμαστε από μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Νταρουσάφακα. Ο τρόπος που ήρθε ήταν συγκλονιστικός και σίγουρα απ’ εκείνους που…αρέσουν στον κόσμο γιατί δημιουργούν μεγάλα στιγμιότυπα και κεντρικούς ήρωες. Φυσικά ο Έλιοτ αξίζει πολλά συγχαρητήρια γιατί είχε το σθένος και την προσωπικότητα να πάρει τον αγώνα επάνω του.

Όμως είναι σημαντικό ότι μείναμε ενωμένοι ακόμα και στον αγώνα όπου μπορούσαμε, σίγουρα, να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι ανθρώπινο να μη βρίσκονται κάποιοι παίκτες σε καλή βραδιά και σ’ αυτή την περίπτωση είναι βασικό να είσαι ομάδα. Να προσπαθεί ο ένας να καλύψει τον άλλο και όσοι βρίσκονται στον πάγκο να εμψυχώνουν, να πιστεύουν και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν για όσο και για ό,τι τους ζητηθεί: Για ένα δευτερόλεπτο, για ένα φάουλ, για ένα ριμπάουντ, για ένα σουτ.

Ο Παναθηναϊκός το διαθέτει αυτό το προνόμιο και γι’ αυτό πάμε καλά και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Σε ό,τι αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι άδικο και άστοχο να λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ο αγώνας στην Καβάλα και ότι είμαστε συγκεντρωμένοι στην Ευρωλίγκα. Είναι λάθος και αδικεί τόσο την ομάδα μας όσο και τον αντίπαλό μας. Έχω πει πολλές φορές ότι σεβόμαστε όλες τις ομάδες και αντιλαμβανόμαστε τη σκληρή προσπάθεια που κάνουν. Αυτό το γεγονός από μόνο τους επιβάλλει το σεβασμό μας.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να παρουσιαστούμε διαφορετικοί μόνο και μόνο αν βάλουμε στο μυαλό μας τον άσχημο τρόπο με τον οποίο αρχίσαμε τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Απ’ αυτό και μόνο επιβάλλεται να αλλάξουμε πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…