Κεντρική Basket League Άρης “Θα μας πάει πίσω…”

“Θα μας πάει πίσω…”

okaro white aris

okaro white-aris

Για την δύσκολη έξοδο στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα μίλησε ο Οκάρο Ουάιτ. Ο άσσος του Άρη, φιλοξενήθηκε στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι ενδεχόμενη ήττα από τον Απόλλωνα θα τους πάει πίσω σαν ομάδα. Ακόμα, πρόσθεσε ότι αποτελεί απώλεια για τους Πατρινούς η απουσία του Ντίλαρντ, όμως υπογράμμισε ότι σίγουρα θα υπάρχει plan b για να τους κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα για τον Άρη, με δεδομένο ότι έχετε προβάδισμα ενός βαθμού από την ΑΕΚ, με την οποία έχετε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία;
“Είναι πολύ σημαντικός. Παλεύουμε για την 3η θέση και ενδεχόμενη ήττα θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα… Θα μας πάει πίσω. Θέλουμε τη νίκη που θα αποτελέσει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και χάρη σε αυτή θα διατηρήσουμε τις αποστάσεις από την ΑΕΚ”.

Γίνεται πιο εύκολη η αποστολή σας λόγω της απουσίας του Ντίλαρντ για τους αντιπάλους;
“Ένας παίκτης δεν είναι μία ομάδα μόνος του. Από πολλούς παίκτες, αλλά και ανθρώπους του χώρου που έχω μιλήσει, νιώθω πολύ πολύ μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή του Απόλλωνα Πατρών. Όλοι λένε ότι είναι σπουδαίος κόουτς. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά από αυτά που όλοι μου έχουν πει ξέρω πως είναι πολύ καλός στη δουλειά του και είναι σίγουρο πως θα παρατάξει την ομάδα του έχοντας συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και όλους τους παίκτες του ενωμένους. Οπότε, σίγουρα για τον Απόλλωνα είναι μια απώλεια που δεν θα παίξει ο Ντίλαρντ, αλλά είμαι σίγουρος πως θα έχει πολύ καλό πλάνο αγώνα και θα είναι ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αντίπαλος”.

Ποια θεωρείς ότι θα είναι τα σημεία “κλειδιά” του αγώνα;
“Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Ο Απόλλωνας θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων του, όπως έχουμε και εμείς των δικών μας όταν παίζουμε στο «σπίτι» μας. Θεωρώ πως εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…