Κεντρική Basket League Άρης “Τέλος” στις νέες κερκίδες

“Τέλος” στις νέες κερκίδες

aris nick galis hall sold out kosmos

aris-nick-galis-hall-sold-out-kosmos

Ο Άρης έχει επιστρέψει για τα καλά στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ και έχει επαναπροσδιορίσει τη θέση του στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Από την πρώτη μέρα της εισόδου του Νικολάου Λάσκαρη στην ΚΑΕ, πολύς λόγος έχει γίνει για το “Νick Galis Hall” και το αν η χωρητικότητά του και οι ανέσεις του ταιριάζουν στη νέα σελίδα της ομάδας.

Μάλιστα, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, έχει κάνει πολλές αλλαγές και έχει εξυγχρονήσει την έδρα του “Αυτοκράτορα” (νέα καρεκλάκια, βάψιμο γηπέδου, υπερσύγχρονα αποδυτήρια, μουσείο κτλ). Ωστόσο, συνεχώς μένει το πρόβλημα της χωρητικότητας, το οποίο μάλιστα συζητήθηκε και με ευρωπαϊκούς φορείς. Στον Άρη υπήρξαν σκέψεις για επέκταση των ή δημιουργία πτυσσόμενης κερκίδας, οι οποίες όμως και από επίσημα χείλη έπεσαν στο κενό.

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης, μίλησε στο Yellow Radio 92,8 fm και τόνισε ότι δεν υπήρξε λύση στο πρόβλημα. Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, αποκάλυψε πως η ΚΑΕ Άρης εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για να χτιστεί μια κερκίδα στο σημείο που βρίσκεται το βοηθητικό γήπεδο, με την διοίκηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου να μην είναι θετική. Ο λόγος είναι ότι το μεγάλο σε ηλικία κλειστό, θα ήταν δύσκολο να υποστηρίξει μια επιπλέον κερκίδα.

Παρόμοια κατάληξη είχαν και οι σκέψεις για πτυσσόμενη κερκίδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…