Κεντρική Basket League Άρης Ταξιδεύει ο Τσούπκοβιτς, αλλά…

Ταξιδεύει ο Τσούπκοβιτς, αλλά…

aris team omadiki paiktes

aris-team-omadiki-paiktes

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα (19/03). Οι “κιτρινόμαυροι” τελείωσαν την προπόνησή τους πριν από λίγο και η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία οδικώς για την Πάτρα.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, παρ’ ότι δεν προπονήθηκε και ακολούθησε θεραπεία. Ο Σέρβος φόργουορντ, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία όταν η ομάδα επιστρέψει από την Πάτρα, όπου είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Τζέρελ ΜακΝίλ.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Έχουμε μπροστά μας μία σκληρή εκτός έδρας αναμέτρηση στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο αντίπαλός μας είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πιο δυνατή στην έδρα της κι αυτό κάνει την αποστολή μας δύσκολη. Παρά την απουσία του Ντίλαρντ, ο Απόλλων έχει αρκετές πηγές κινδύνου. Παίζει οργανωμένα και εκτελεί με ταχύτητα στην επίθεση, ειδικά στο σετ παιχνίδι.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα μας, στην Κηφισιά, όπως και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Το σερί των οκτώ νικών δε μας αποπροσανατολίζει, αφού έχουμε επίγνωση της δυσκολίας των αναμετρήσεων που ακολουθούν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Κάθε ματς είναι κρίσιμο για την τελική κατάταξη, αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας μόνο το επόμενο 40λεπτο”.

Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι από αύριο (19/03) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό (28/03). Οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν για άλλη μία φορά να επιτευχθεί sold out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από αύριο Σάββατο (19/03) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 28/03 (19:00) στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League SCRATCH.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” ως εξής: Αύριο Σάββατο από τις 10π.μ. ως τις 14:00 και από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 20:00.

Επίσης, από αύριο οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση www.viva.gr, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ

ΤΙΜΗ

5-6

10€

1-7-8-9-10

15€

2-3-4

20€

ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών)

5€”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…