Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τα καλύτερα έρχονται”

“Τα καλύτερα έρχονται”

aek sakota papantoniou

aek-sakota-papantoniou

Πεπεισμένος ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο εμφανίστηκε στο προσωπικό του blog ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο άσσος της ΑΕΚ, έγραψε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι πρέπει να την αφήσουν όλοι πίσω. Παράλληλα, εστίασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και κλείνοντας δήλωσε πως τα καλύτερα έρχονται για την “Ένωση”, με αρχή τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Προερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα με τον τρόπο που ήλθε από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και ταυτόχρονα απογοητευμένοι γιατί είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και θέλαμε πολύ τη νίκη.

Δυστυχώς, όμως, για δύο χαμένες βολές, ένα χαμένο ριμπάουντ και μία λάθος επίθεση δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ένα δικό μας παιχνίδι. Το μπάσκετ έτσι είναι όμως, προχωράμε.

Επόμενος μας αντίπαλος το Ρέθυμνο. Δύσκολη ομάδα στην έδρα του με κύριο στοιχείο το γρήγορο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να σταματήσουμε και ταυτόχρονα να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε την άμυνα που τον τελευταίο καιρό μας δίνει ενέργεια, να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση χτυπώντας στις αδυναμίες του τον αντίπαλο για να φτάσουμε στη νίκη. Μία νίκη που έχει να κάνει κυρίως με ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ομάδα δουλεύει σκληρά. Θεωρώ θα μας γυρίσει και εμάς η τύχη και θα είναι μαζί μας στους κρίσιμους αγώνες των πλέι – οφ. Τα καλύτερα έρχονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …