Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Τα εισιτήρια του Τελικού

Τα εισιτήρια του Τελικού

kipello elladas koupa

kipello-elladas-koupa

Ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει (06/03) και για αυτό η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τρόπο και τον τόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Εκτός του ιντερνετικού κλεισίματος θέσεων, όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και πριν τον αγώνα από τα εκδοτήρια, αλλά και από άλλα σημεία πώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“O 41ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ! Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 6 Μαρτίου (17.30) στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Φάρος-Παναθηναϊκός. Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε τη θέση σας στο γήπεδο μέσω ίντερνετ κάνοντας κλικ εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/41os-telikos-kypellou-elladas-mpasket/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων έχει αλλάξει και βάσει της σχετικής νομοθεσίας, θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας και στα ακόλουθα σημεία πώλησης:
Public, 7Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt

Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σaβ: 09:00 – 20:00) – Τυπώνοντας το εισιτήριο σας σε μορφή Α4 χαρτί PDF και για την είσοδο σας στο Γήπεδο θα πρέπει να κόβετε το κάτω μέρος που είναι το Barcode για την τοποθέτηση στο Τουρνικέ του γηπέδου.
Τηλεφωνικά στο 11876”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…