Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στο πλευρό της ΠΑΕ και του Σαββίδη

Στο πλευρό της ΠΑΕ και του Σαββίδη

ivan-savvidis-paok-palataki-bane-prelevic

Οι εξελίξεις και τα επισόδεια στο ποδόσφαιρο, έχουν φέρει το συγκεκριμένο χώρο στο σημείο μηδέν. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, να συναντάται με όλους τους φορείς του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν και να αποφασίσουν την κοινή πορεία που θα ακολουθήσουν ως Σύλλογος με στόχο την κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Έτσι, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εξέδωε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται στο πλευρό του Ρώσου επιχειρηματία, τονίζοντας ότι θα είναι μαζί του σε ό,τι χρειαστεί. Παράλληλα, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συντάσσεται στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του κ. Ιβάν Σαββίδη και συμπαραστέκεται σε όλες τις προσπάθειες που κάνουν, αλλά και σε όλες τις ενέργειες που προτίθενται να πραγματοποιήσουν για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό.

Στο ξεκίνημα αυτού του δύσκολου δρόμου ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πολλούς συμμάχους.

Καλούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, να συνταχθούν με τις ενέργειες του κ. Σαββίδη και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του συλλόγου μας μέχρι και σήμερα, σε αυτά τα 90 χρόνια ιστορίας, τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Όλους τους μεγάλους αγώνες, εντός και εκτός γηπέδου, τους κερδίσαμε με τεράστια προσπάθεια, πολύ κόπο, υπομονή και επιμονή και μόνο όταν ήμασταν όλοι μαζί και ενωμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Τακτική με λευκό απουσιολόγιο ενόψει Ηρακλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Σαββατιάτικου (23/01 17:00) ντέρμπι με το…