Κεντρική NBA Στο NBDL ο Τσίλντρες
NBA

Στο NBDL ο Τσίλντρες

Τσίλντρες

josh-childressΟ Τζος Τσίλντρες, ύστερα από περίπου δύο χρόνια παρουσίας στην Αυστραλία, αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του, ήτοι στις ΗΠΑ. Ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού συμφώνησε με ομάδα του NBDL, η οποία θα γνωστοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ο “Τσίλι” είχε 21 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1.7 μπλοκ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην ομάδα του Σίδνεϊ. Στόχος του, πλέον, αποτελεί να βρει συμβόλαιο στο NBA, όπου αγωνίσθηκε επί επτά χρόνια.

Ο 32χρονος Αμερικανός άσος, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο.6 του ντραφτ του 2004 από τους Χοκς, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ατλάντα για τέσσερα χρόνια (2004-’08). Ακολούθως, έκανε τα υπερατλαντικό ταξίδι, προκειμένου να αγωνισθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Τσίλντρες, μολονότι υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους “ερυθρόλευκους”, ήταν κάτοικος Πειραιά για δύο έτη (2008-’10). Εν συνεχεία, δε, επέστρεψε στον “μαγικό κόσμο” για λογαριασμό των Φοίνιξ Σανς (2010-’12) και, μετά τα δύο μη επιτυχημένα περάσματα από τους Νετς (2012) και τους Πέλικανς (2013), μετέβη στην Αυστραλία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…