Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Στην επανάληψη άλλαξαν όλα”

“Στην επανάληψη άλλαξαν όλα”

Dejan Radonjic Crvena zvezda

Dejan-Radonjic-Crvena-zvezda

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη της ομάδας του σε βάρος του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως το γεγονός ότι οι “πράσινοι” δεν ξέφυγαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν καλύτεροι, ήταν καθοριστικό σε συνάρτηση με τη μεγάλη βελτίωση των παικτών του στην επανάληψη:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μία ακόμη σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα. Αρχίσαμε άσχημα το ματς στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη και από τη μεγάλη επιθυμία των παικτών μας κάναμε κάποια υπερβολικά πράγματα. Φοβόμασταν μήπως ο Παναθηναϊκός πάρει μεγαλύτερη διαφορά στο διάστημα αυτό, αλλά ευτυχώς κρατήσαμε την απόσταση σε χαμηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο έξυπνα, πιέσαμε στην άμυνα και λειτουργήσαμε εξαιρετικά στην επίθεση. Απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα ήταν δύσκολο να έχουμε διάρκεια και μετά μας έκανε ζημιά ο Ουίλιαμς. Στο τέλος καταφέραμε, όμως, να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Πάντως δεν μπαίνουμε ακόμη σε υπολογισμούς και δεν κοιτάμε ακόμη τη βαθμολογία του ομίλου. Υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια, που είναι πολύ κρίσιμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…