Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεργασία με μία… ΑΕΚ

Συνεργασία με μία… ΑΕΚ

aggelopoulos douvis sakota aek

aggelopoulos-douvis-sakota-aek

Στη δημιουργία ενός νέου σωματείου στάθηκε αρωγός η ΑΕΚ. Η “Α.Ε.Κ. Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη“, είναι γεγονός, έχοντας την απόλυτη στήριξη του “Δικεφάλου” της Νεάς Φιλαδέλφειας. Ένας εκ των πρωτεργατών του νέου σωματείου είναι ο Γιώργος Αγιασωτέλης, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ και αποτέλεσε το σύνδεσμο για αυτήν την συνεργασία.

Ο στόχος της Α.Ε.Κ. Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη, θα είναι η προπόνηση παιδιών που γεννήθηκαν το 2005 και αργότερα.

Αναλυτικά:
“Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός νέου καθαρά καλαθοσφαιρικού συλλόγου, με την επωνυμία “Αθλητική Ένωση Καλαθοσφαίρισης Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη” ( Α.Ε.Κ. Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη ).

Η “Α.Ε.Κ. Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη” δημιουργείται με τη συμπαράσταση της μεγάλης ομάδος της Α.Ε.Κ. που αγωνίζεται στην Α1 Eθνική Κατηγορία Μπάσκετ, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας και έχοντας σαν προοπτική την αξιοποίηση των αθλητών που θα διακριθούν και θα ξεχωρίσουν και την προώθησή τους προς τον μεγάλο σύλλογο. Η συνεργασία μας αυτή με την μεγάλη ομάδα καλαθοσφαίρισης της Α.Ε.Κ. (η πρώτη Ελληνική ομάδα που κατέκτησε κύπελλο Ευρώπης το 1968), έρχεται σαν επιστέγασμα της σπουδαίας αθλητικής παρουσίας του Γιώργου Αγιασωτέλη σ΄ αυτήν και της εμπιστοσύνης που έδειξε προς το πρόσωπό του η μεγάλη αυτή ομάδα.

Ο νέος σύλλογος που δημιουργείται με πρωτεργάτες τους Αγιασωτέλη Γιώργο και Γιαννακάκη Νίκο, θα λειτουργήσει πάνω σε δύο βασικούς άξονες.

Ο πρώτος άξονας , θα στηρίζεται στη φιλοδοξία ο νέος σύλλογος να λειτουργήσει ως μια ενωτική δύναμη, με απώτερο στόχο την ύπαρξη ενός καλαθοσφαιρικού συλλόγου στην περιοχή μας.

Ο δεύτερος και επίσης πολύ σημαντικός άξονας , θα έχει ως βάση τον αθλητικό ορίζοντα των παιδιών. Η μέχρι σήμερα φιλοσοφία λειτουργίας πολλών συλλόγων στην ευρύτερη περιοχή επί σειρά ετών, έχει εντοπισθεί στην λογική της “γειτονικής νίκης”, και όχι στην ανάδειξη αθλητών που να αγωνίζονται σε μεγάλες κατηγορίες καλαθοσφαίρισης.

Η προσπάθειά μας θα εστιάζεται κυρίως σε παιδιά γεννημένα το έτος 2005 και νεότερα. Μέσα από την λειτουργία μας θα επιδιώξουμε την υγιή ανάπτυξη των νεαρών αθλητών της περιοχής μας σε επίπεδο διαπαιδαγώγησης και συμπεριφοράς , παράλληλα με την ανάπτυξη της τεχνικής τους κατάρτισης.

Ευχαριστούμε πολύ και σε νεότερη επικοινωνία μας, θα σας ενημερώσουμε για την πορεία της προσπάθειάς μας.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΙΑΣΩΤΕΛΗΣ
(τηλ. Επικοινωνίας 6932 704712)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…