Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Συνεργασία ΕΣΑΚΕ – TAG Heuer

Συνεργασία ΕΣΑΚΕ – TAG Heuer

Tag Heuer

Tag HeuerO ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την συνεργασία του με την TAG Heuer. Πλέον, το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος θα δίνεται υπό την αιγίδα της γνωστής μάρκας ρολογιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο ΕΣΑΚΕ και η TAG Heuer ανακοινώνουν την συνεργασία τους για τα βραβεία των MVP της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Στο εξής τα βραβεία του MVP της Αγωνιστικής, του Β’ Γύρου της κανονικής περιόδου και των Τελικών των Πλέι Οφ για τις θέσεις 1-2 της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα ονομάζονται βραβεία TAG Heuer MVP. “Είμαστε ευτυχείς που αρχίζουμε την συνεργασία μας για τα βραβεία των MVP με μια εταιρεία του κύρους και της δυναμικής της TAG Heuer, η οποία θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον θεσμό”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης.

H συνεργασία, η οποία θα ξεκινήσει με τη βράβευση των MVP της 21ης Αγωνιστικής Πρίντεζη και Παπανικολάου, διευρύνει τη δυναμική της TAG Heuer στο χώρο του αθλητισμού και μεταφέρει με το μήνυμά της #DontCrackUnderPressure, τη φιλοσοφία που την διέπει. Η υπεροχή του κορυφαίου παίκτη της κάθε αγωνιστικής, του κάθε γύρου και συνολικά του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνεται από την ικανότητά του να αποδίδει υπό πίεση και να ανταπεξέρχεται επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, στον απαιτητικό ρυθμό ενός αγώνα ή μιας σεζόν. Ακριβώς όπως τα ρολόγια της TAG Heuer

Όπως λέει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TAGHeuer, Jean-Claude Biver, “ο αθλητισμός είναι αισθήματα, επιτυχίες, χαρά, ελπίδα, αντοχή, απόδοση. Αξίες που βρίσκει κανείς και σε ένα ρολόι της TAGHeuer”. H συνεργασία της TAGHeuer με την ΕΣΑΚΕ για τον TAG Heuer MVP θα συνδυάσει τις παραπάνω αξίες με την ελβετική ποιότητα και ακρίβεια που διέπουν μια δυναμική και νεανική εταιρεία, η οποία σχεδιάζει κορυφαία προϊόντα προσιτά στο ευρύ κοινό.

Σχετικά με την TAGHeuer

Το μότο μας είναι Swiss Avant-Garde watchmaker since 1860. Το Avant-garde είναι κομμάτι της κουλτούρας και της φιλοσοφίας μας. Η ξεχωριστή μας παράδοση έχει χτιστεί ξεπερνώντας εμπόδια και ξαναγράφοντας τους κανόνες. Η εταιρεία έχει αφήσει το δικό της σημάδι στην ιστορία της ωρολογοποιίας, ειδικά στον τομέα των πολυτελών χρονογράφων, με την κορυφαία, μηχανική ακρίβεια. Από κοντά έρχεται και η δημιουργία του πρώτου πολυτελούς smart watch, του Connected Watch.

H TAG Heuer είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις ελάχιστες ωρολογοποιίες στον κόσμο που μπορούν και επικοινωνούν με τέσσερις διαφορετικούς κόσμους: Της Τέχνης, του Lifestyle, του Αθλητισμού και της Παράδοσης. Οι πρεσβευτές μας, από την RedBull Racing TAGHeuer, στον σούπερ σταρ του μπάσκετ Jeremy Lin, το ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo, το it-girl Cara Delevingne και τον εμβληματικό DJ David Guetta, μεταδίδουν τις κοινές μας αξίες: κοφτερό μυαλό, διάθεση για υπεροχή, φιλοδοξία. Το σλόγκαν μας #DontCrackUnderPressure δεν είναι απλά ένα αξίωμα. Είναι ο τρόπος σκέψης μας. Ο ίδιος που διέπει και τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτούς που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του TAGHeuerMVP.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …