Κεντρική Διεθνή Σαρωτική η Εφές

Σαρωτική η Εφές

Efes

EfesΣε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Αναντολού Εφές την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καρσίγιακα. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ούσα ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, επιβλήθηκε 89-77 των Πρωταθλητών Τουρκίας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τοπ-16 της Ευρωλίγκα, έτσι, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Τσεντί Οσμάν ήταν το “Α” και το “Ω” των φιλοξενούμενων, σημειώνοντας 27 πόντους.

Ο Ντέρικ Μπράουν, δε, τον ακολούθησε στον παραγωγικό τομέα, προσθέτοντας 22 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Κόλτον Άιβερσον ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά φευ.

Η Γεσιλγκιρεσούν, στο μεταξύ, πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Νταρουσάφακα (77-72). Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντορόν Πέρκινς, ήταν το πρώτο “βιολί” των γηπεδούχων, σκοράροντας 20 πόντους.

Οι Τζάκσον κι Ιβάνοβ, δε, πέτυχαν 17 πόντους έκαστος. Σε ό,τι αφορά στο σύνολο του Οκτάι Μαχμούτι, ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι σημείωσε 19 πόντους, ωστόσο, δίχως ουσιαστικό αντίκρισμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…