Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σαν Ολυμπιακός και στην συνέχεια”

“Σαν Ολυμπιακός και στην συνέχεια”

printezis

printezisΟ Γιώργος Πρίντεζης ήταν για ακόμα μία φορά εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Μετά την μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο διεθνής φόργουορντ έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και εξέφρασε την θέληση του να παρουσιαστεί το ίδιο καλή η ομάδα και στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις. Εχουμε ακόμα μπροστά μας δύο αγώνες. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε. Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα με τον Αρη και ακολουθεί ένα ακόμα πιο σημαντικό με την Χίμκι.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, ενώ ο κόσμος με την ενέργειά του μας βοήθησε. Δείξαμε χαρακτήρα και κατά γενική ομολογία παίξαμε το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση.

Από την αρχή της χρονιάς είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοια παιχνίδια. Δεν θέλαμε να ρίξουμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Επρεπε να βγάλουμε ενέργεια και το καταφέραμε. Δεν σταματήσαμε καθόλου επί 40′. Είμαστε έμπειρη ομάδα. Μια καλή νίκη πολλές φορές αλλάζει την προετοιμασία μιας ομάδας. Ας ελπίσουμε να είναι η εναρκτήρια και να παίξουμε ως Ολυμπιακός στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …