Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ρήξη στο δάχτυλο ο Χάκετ

Ρήξη στο δάχτυλο ο Χάκετ

Daniel Hackett Real Madrid Olympiacos

Daniel-Hackett-Real-Madrid-Olympiacos

Ατυχία χωρίς τέλος για τον Ολυμπιακό! Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί ρήξη του εκτατικού μηχανισμού, στον παράμεσο δάχτυλο του αριστερού χεριού, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστεί επέμβαση, η οποία όμως προσδιορίζεται για το καλοκαίρι, μετά τη λήξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας δεν ήταν ευχάριστα για τον Ιταλό παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας, κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάκετ χτύπησε στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού και το γεγονός ότι είναι αριστερόχειρας κάνει ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Αν ανακαλέσετε στη μνήμη σας τη συγκεκριμένη φάση, ο δυναμικός περιφερειακός επιχείρησε να εκτελέσει βολή (σε καλάθι και φάουλ, που πέτυχε) και κοίταζε το δάχτυλό του. Αμέσως μετά τον αντικατέστησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ρήξη, η οποία φάνηκε από τη μαγνητική τομογραφία, δεν επιτρέπει στη φάλαγγα που είναι κοντά στο νύχι να κρατήσει το δάχτυλο σε σωστή θέση. Αυτό θα συμβεί με τη βοήθεια μιας… “ιατρικής δαχτυλήθρας” (ίσως είναι αδόκιμος ο όρος, αλλά για να αντιληφθεί καθένας τι ακριβώς θα συμβεί), την οποία θα φορά ως το τέλος της περιόδου.

Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά κι όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση, προκειμένου για την αποκατάσταση της ζημιάς. Είναι πρόδηλο ότι δεν θα έχει πόνους και μια μικρή ενόχληση, ότι πρέπει να συνηθίσει τη “δαχτυλήθρα“, που θα κρατά στη θέση του τον παράμεσο, όμως ο Χάκετ είναι σκληρό καρύδι.

Στον Ολυμπιακό έχουν να λένε για την ατυχία που τους κυνηγά φέτος, καθώς διαρκώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών βασικών τους παικτών.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…