Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ψυχοφθόρο παιχνίδι”

“Ψυχοφθόρο παιχνίδι”

skourtopoulos1

skourtopoulos1Το Ρέθυμνο “λύγισε” στην παράταση και δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Καβάλας. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μάλιστα, τόνισε πως επρόκειτο για ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι, το οποίο ήταν καλό μόνον για τους θεατές.

Ο 50χρονος τεχνικός, δε, υπογράμμισε πως στόχος -πια- είναι η εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (19/03, 17:00) και το “διπλό” κόντρα στην Κηφισιά (26/03, 17:00).

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

“Ήταν ένα παιχνίδι καλό μόνο για τους θεατές, γιατί θεωρώ πως για μας και για την Καβάλα ήταν ψυχοφθόρο. Ο στόχος ήταν διαφορετικός. Η Καβάλα ήθελε το παιχνίδι, γιατί πλέον έχει σοβαρές ελπίδες για να σωθεί και προσωπικά θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν τα καταφέρει.

Ξέρετε ότι έχω πολλές συμπάθειες στην πόλη και στην ομάδα αυτή. Για μας θα ήταν εξίσου σημαντικό εάν νικούσαμε. Μπορεί να μας έφθανε μέχρι την εξάδα. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση στην άμυνα. Εάν είχαμε τους δύο Έλληνες τραυματίες, που μας λείπουν τόσο καιρό, νομίζω πως θα είχαμε άλλη τύχη. Στόχος να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…