Κεντρική Διεθνή Πλήγμα για τη “Φενέρ” ενόψει πλέι οφ

Πλήγμα για τη “Φενέρ” ενόψει πλέι οφ

vesely fener darusafaka

vesely-fener-darusafakaΗ Φενέρμπαχτσε υπέστη διπλό κακό στην αναμέτρηση με την Καρσίγιακα. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφενός, ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Τουρκίας, αφετέρου, τραυματίσθηκε σοβαρά ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες.

Ο 25χρονος Τσέχος φόργουορντ χτύπησε στο αχίλλειο, ο οποίος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, έχει κοπεί κατά 20%. Ο Βέσελι, ως εκ τούτου, θα απουσιάσει από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, ενώ η συμμετοχή του στο Φάιναλ-Φορ (εφόσον προκριθεί η Φενέρμπαχτσε) είναι αμφίβολη.

Πρόκειται για έναν εκ των καλύτερων παικτών στη φετινή πορεία των Τούρκων, μετρώντας 11 πόντους (64.9% στα δίποντα, 48.9% στις βολές), 7.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στο Τοπ-16.

Η ομάδα του “Ζοτς”, μάλιστα, δεν έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει κάποιον άλλον παίκτη, προκειμένου να τον αντικαταστήσει. Ο παίκτης, στο μεταξύ, πρόκειται να μεταβεί στις ΗΠΑ, ώστε να εξετασθεί από δικό του γιατρό, με την ελπίδα ότι η αποκατάστασή του θα διαρκέσει λιγότερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…